U HGK Županijskoj komori Virovitica danas (utorak) je održana radionica Obveza zaprimanja i izdavanja e-Računa u javnoj nabavi od 1. srpnja 2019., u zajedničkoj organizaciji Fine i Županijske komore Virovitica. Predavanje je održao Viktor Obrol, viši specijalist za tehnologiju u Sektoru komercijalnih digitalnih rješenja u Financijskoj agenciji Zagreb.

Cilj radionice je bio olakšati korisnicima ispunjavanje zakonske obveze na području e-Računa u javnoj nabavi. Na radionici su bili prezentirani načini samostalnog povezivanja sa sustavom i korištenjem sustava, preduvjeti za pristup te potrebna dokumentacija da bi korisnici račune zaprimali i slali sukladno Zakonu.

Foto: HGK ŽK Virovitica

Uvođenjem obveze izdavanja e-Računa u javnoj nabavi ubrzat će se poslovni procesi javne nabave, smanjiti troškovi poslovanja javne uprave i gospodarskih subjekata te povećati transparentnost. Radionici je prisustvovao veliki broj gospodarstvenika Virovitičko-podravske županije koji su izrazili zadovoljstvo radionicom i interes da se ubuduće organizira što više sličnih edukacija koje će pomoći poduzetnicima u njihovom poslovanju. (HGK ŽK Virovitica)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: HGK ŽK Virovitica
Facebook
Twitter
LinkedIn
Radio Virovitica i Virovitički list
www.icv.hr
Informativni centar Virovitica
Radio Virovitica | Virovitički list
www.icv.hr | www.dizajn.icv.hr
033/740-000 – centrala
Pravo na pristup informacijama

Sva prava pridržana © Copyright © 2023 – Radio Virovitica | Virovitički list | www.icv.hr | www.dizajn.icv.hr