Šaranski kup: Slavio Carp Team „Šulentić”

Na 4. virovitičkom ribnjaku u organizaciji Športsko ribolovne udruge „Ođenica“ održan I. Šaranski kup, natjecanje u lovu šarana i amura po sistemu „Ulovi i pusti“, u kojem je sudjelovalo 9 ekipa iz Zagreba, Koprivnice, Našica, Đurđenovca i Virovitice. Na natjecanju su sudjelovali Carp timovi „Hotel Šulentić“, „Da-bar“, „Trgovina ribica“ i Medići, svi iz Virovitice, „Loto Đurđenovac“, Big Fish Baits“ i „Lovci na jelene“ iz Zagreba, „Bigg Budda“ iz Našica, „Loto“ iz Đurenovca i „Filipeo“ iz Koprivnice.

Prvo mjesto s 32 kilograma i 340 grama ulovljene ribe osvojio je Carp Team „Hotel Šulentić“ iz Virovitice, dok je najveću ribu, amura od 9 kg i 460 grama ulovio Carp Team „Da-bar“ iz Virovitice koju čine Ivan Kovač i Zvonko Videc, koji je u ukupnom poretku bio treći u ukupnoj količini ulovljene ribe. Drugo mjesto u količini ulovljene ribe osvojio je Carp Team „Loto Đurđenovac“. Za pobjednike natjecanja Carp Team „Hotel Šulentić“ natjecali su se Matija Šulentić, Endi Farkaš i Dalibor Pristavnik. Sponzori natjecanja bili su trgovina „Ribica“, Grad Virovitica, Flora d.o.o. i Brana d.o.o. Virovitica koja je obavila niz radova oko uređenja 4. ribnjaka.

Suci natjecanja bili su Mihael Zlodi, Saša Radijevac, Denis Pristavnik i Matej Maloča iz Virovitice, a medalje je natjecateljima podijelio član ŠRD „Ođenica“ i voditelj Šaranaške sekcije unutar udruge Saša Radijevac. Za sve sudionike i goste nakon natjecanja koje je trajalo od petka u podne do nedjelje u podne, nakon proglašenja najuspješnijih organizirano je ribičko drženje na 3. ribnjaku. (www.icv.hr, bs; Fotografije: Bruno Sokele)

[nggallery id=1454]